Меню сайта

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Топ центр неотехно

Top 100: Авто и мото техника Каталог Ресурсов Интернет
Главная » 2010 » Ноябрь » 1 » Діагностика обслуговування та ремонт вантажівок ГАЗЕЛЬ СОБОЛЬ Камаз і МАЗ
10:24
Діагностика обслуговування та ремонт вантажівок ГАЗЕЛЬ СОБОЛЬ Камаз і МАЗ
Діагностика обслуговування та ремонт вантажівок ГАЗЕЛЬ СОБОЛЬ Камаз і МАЗВантажні і вантажопасажирські автомобілі Газель користуються великою популярністю у самих різних споживачів, від сільських підприємців до власників великих транспортних компаній. Найголовнішими перевагами Газелей є досить невисока ціна, оптимальна місткість, висока маневреність у межах міста і за його межами, а також доступний і недорогий ремонт. Сьогодні багато СТО можуть запропонувати технічне обслуговування вантажних автомобілів вітчизняного виробництва за прийнятними цінами, необхідно тільки вибрати найкращий і зручний сервіс.

Діагностика

Діагностування вантажних автомобілів Газель здійснюється на новітньому обладнанні, що дозволяє провести повний огляд всіх систем і виявити несправності і дефекти трансмісії, двигуна, ходової частини, гальмівної системи, рульового управління та електрообладнання. Після проведення діагностики, складається перелік необхідних ремонтних робіт, який узгоджується з клієнтом.

Ремонт вантажних втомобіля (вантажівок) Газелей в Києві

1) Капітальний ремонт Газелей, також Соболь, Камаз, Маз. Якщо при діагностуванні були виявлені неполадки з двигуном машини, то його знімають, розбирають і визначають причину несправностей. У разі зносу елементів движка, їх замінюють оригінальними, якщо ж двигун не підлягає ремонту, то встановлюють новий. Усі запасні частини, механізми та агрегати поставляються заводами-виробниками, тому мають високу якість і надійність.
2) Ремонт КПП, ремонт і регулювання заднього моста Газелей та інших автомобілів ГАЗ, КАМАЗ і МАЗ в КИЄВІ а також вантажівок Соболь. Несправну коробку передач знімають, проводять розбирання і дефектацію. Всі дефектні частини замінюють новими, після чого проводиться складання агрегату і перевірка його роботи. Задній міст автомобіля перевіряється на наявність неполадок, ремонтується і регулюється. Зокрема регулюють переднатяг підшипників головної шестерні, диференціала і осьового зазору. При сильному зносі підшипники замінюються, а по закінченні регулювання перевіряється зачеплення шестерень.
3) Ремонт ходової частини автомобілей ГАЗель включає в себе ремонт ресорної підвіски, амортизаторів, маточин задніх і передніх коліс, а також ремонт рульових тяг і балки передньої підвіски. Всі несправні елементи, замінюються новими, а при необхідності приточують.
4) Ремонт механізмів рульового управління. При виявленні несправностей рульового механізму, його знімають, прочищають і проводять детальний огляд. Зношені елементи замінюють новими. У разі необхідності проводять ремонт карданного валу керма.
5) Ремонт гальмівної системи включає в себе прокачування, заміну гальмівних колодок, регулювання і ремонт регулятора тиску, ремонт вакуумного підсилювача і основного циліндра.
6) Ремонт електрообладнання вантажних автомобілів Газель, Соболь та ін Усуваються несправності акумуляторів, генераторів, стартерів, системи запалювання, датчиків і приладів контролю, освітлення і звукових сигналів. Якщо дефектний елемент не підлягає ремонту, то його замінюють на новий, заводського виробництва.
7) Кузовні ремонтні роботи. Пошкодження частин кузова, такі як вм'ятини, розриви і тріщини ремонтуються з застосуванням високоякісних матеріалів, після їх правління та фарбування на поверхні не залишається слідів.
Категория: Микроавтобусы | Просмотров: 3119 | Добавил: noviy | Теги: газель, вантажопасажирські автомобілі, технічне обслуговування вантажних а, капітальний ремонт Г, діагностування вантажних автомобілі, вантажні | Рейтинг: 0.0/0












Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Поиск